WIE ZIJN WIJ

KWALITEIT VOOR ALLES

CS Designs staat voor Crooke Steel Designs. Dit bedrijf met eigenaren Martin Mol en Bart Koelewijn, gaat voor het hoogst haalbare op het gebied van steel designs en RVS producten.

CS Designs is een bedrijf wat zich onderscheid door gedurfde designs in stalen deuren en gebruik van verschillende materialen zoals leer of hout details.
Wij helpen uw idee tot leven te brengen en geven het juiste advies op styling gebied.

Onze RVS afdeling heeft ervaring uit de jachtbouw en autobranche. Wij maken de onderdelen vervaardigd uit RVS of staal met klanten in de koek en brood industrie, maar ook in de food branche kunnen we u helpen om de juiste onderdelen op maat te maken.

Een stalen deur van formaat, de ultieme lichtinval en dat geheel aan uw persoonlijke wens. CS Designs onderscheidt zich door de complete en persoonlijke aanpak, van ontwerp tot aan de oplevering. De stalen deuren van CS Designs worden toegepast in zowel woningen als zakelijke projecten.

Wij ontwerpen, produceren en monteren stalen deuren met gehard veiligheidsglas. Gebaseerd op persoonlijk advies en steeds met uw belang in het achterhoofd, doen wij dit snel, goed en tegen een eerlijke prijs. De werkwijze van CS Designs is efficiënt waardoor het zeer aantrekkelijk is om hier uw stalen sfeerelementen voor uw interieur of exterieur te laten realiseren.

Wij denken volledig met u mee. Van offerte tot uitlevering
De mogelijkheden zijn eindeloos. U zegt wat u wilt en wij maken het
Volledig transparant in de kosten, dus geen verassingen achteraf