CS DESIGNS STALEN DEUR

STALEN DEUR

Bent u op zoek naar luxe, tijdloze en kwalitatieve stalen deuren? Dan bent u bij CS Designs op het juiste adres.

Stalen deuren zijn echte eyecatchers in huis. Ze zijn industrieel, maken de ruimte optisch groter en laten meer licht door dan de 'normale' deur.

De stalen deuren van CS Designs worden op maat gemaakt. Kwaliteit en professionaliteit. Dit is wat CS Designs erg belangrijk vind. Waar veel bedrijven kiezen voor aluminium kiest CS Designs voor echt staal. Het is vele malen sterker, u ziet geen naden of schroeven en uw deur is aan de voor- en achterkant symmetrisch. Onze stalen deuren maakt uw interieur of bedrijfsinrichting helemaal compleet.

De stalen deuren van CS Designs zijn er in diverse vormen en maten. Wat betreft het mechanisme heeft u bij ons keuze uit taatsdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren. Heeft u een bepaald idee in gedachten? Dan bespreken wij dat en gaan wij de uitdaging graag aan!

Enkele stalen deuren

Een enkele stalen deur is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens multifunctioneel door het vele licht dat de kamer binnenvalt. Heeft u weinig ruimte voor een deur, maar wilt u wel profiteren van de smaakvolle stalen deuren? Dan zijn enkele deuren een goede uitkomst.

Dubbele stalen deuren

Wenst u een ruime entree van uw kamer of kantoor? Dan zijn de dubbele, openslaande deuren van staal de juiste oplossing. Zo creëert u warm entree die de bezoeker een welkom toeroept. U kunt er ook voor kiezen om de dubbele stalen deuren uit te breiden met glazen panelen aan weerszijden van het kozijn.

Stalen Taatsdeuren

Taatsdeuren worden in het plafond en de vloer bevestigd en kunnen naar beide zijden worden geopend. Elke stalen taatsdeur wordt voor u op maat gemaakt.Lees meer »

Stalen Schuifdeuren

De schuifdeur is ideaal om verschillende ruimtes te scheiden. Omdat we met veel glas werken blijft de ruimte toch licht en ruimtelijk.Lees meer »

Stalen Scharnierdeuren

Scharnierdeuren hebben een kader (kozijn) waaraan de deur wordt opgehangen met scharnieren. Deze deuren worden vaak gekozen als er vloerverwarming aanwezig is.Lees meer »

Waarom wij kiezen voor staal!

  • Het voordeel van staal is de stijfheid. Doordat wij de stalen deuren in elkaar lassen en niet schroeven, zoals bij een aluminium deur, verkrijgt de deur zijn stijfheid.
  • Staal is vele malen sterker dan aluminium. Daarom hebben wij ook de mogelijkheid om hele slanke profielen te gebruiken.
  • Wij geven u keuze uit diverse profielen in tegenstelling tot aluminium. Zo wordt de stalen deur nog persoonlijker.
  • De afwerking is perfect. De lasnaden worden gladgeslepen zodat de deur echt één geheel wordt. Zo verkrijgen onze stalen deuren aan beide zijden hetzelfde aanzicht.
  • Een stalen deur is milieubewust. De deuren zijn onverwoestbaar en 100% recyclebaar. Daarnaast isoleert staal zo’n 3x beter als aluminium. Zo bespaart u in verwarmingskosten.